Over ons

Nathalie & Ramon

Ruim 10 jaar ervaring

Hi! Wij zijn Nathalie en Ramon. Getrouwd en wonen met onze 2 dochters en 3 katten net over de grens bij Maastricht, in België. Elk kind verdient het om groter te groeien in een fijne omgeving waarin het alle liefde en aandacht krijgt. Kleinschalig, ontwikkelingsgericht en bewust. Dat is gastouderopvang waar wij voor staan.

Maak kennis

Wie zijn wij?

“10 jaar geleden had ik een goede baan. Toch ontbrak er iets. Als mama wilde ik meer tijd doorbrengen bij mijn gezin, zelf mijn werkdagen bepalen en iets betekenen voor anderen. Ik besloot het roer om te gooien: ik werd gastouder. De beste keuze die ik ooit heb kunnen maken! In 2018 kwam mijn 2e droom uit: samenwerken met gastouders en op die manier ouders helpen aan fijne gastouderopvang voor hun kind. Gastouderbureau Villa Nana werd geboren”.

Nathalie

Oprichter

“Als man van een gastouder is thuiskomen elke dag een feest: dan staan er 5 lieve kids op me te wachten om me een knuffel te geven. Hoe mooi is dat?! Samen met Nathalie wilde ik meer betekenen voor gezinnen en gastouders. Elke ouder verdient een fijne, professionele opvang voor hen kostbaarste bezit”.

Ramon

Oprichter