De vraag naar kinderopvang groeit de laatste jaren explosief. Ook de vraag naar gastouderopvang blijft stijgen en ouders kunnen soms maar met moeite een fijne opvang voor hun kind vinden. De vraag overstijgt het aanbod en wachttijden lopen op tot gemiddeld 1 jaar!

 

De overheid heeft tijdens de financiële crisis tussen 2012 en 2014 drastische maatregelen genomen in de kinderopvangbranche. Veel medewerkers raakten hun baan kwijt en door deze negatieve impuls kozen mensen niet meer voor een opleiding in de kinderopvangbranche, bang om geen baan te vinden. In de afgelopen jaren zijn er meerdere nieuwe initiatieven en verbeteringen door de overheid doorgevoerd, waaronder o.a. de Wet Innovatie en Kwaliteit Wet IKK). Ook heeft de overheid ingezien dat de kinderopvangbranche veel te waardevol is en heeft daarvoor nieuwe financiële middelen ter beschikking gesteld. Dit zorgt uiteindelijk voor meer stabiliteit en rust in de branche.

 

Juist omdat kinderen een fijne plek verdienen om op te groeien, maar zeker ook omdat ouders het verdienen om een (succesvolle) baan te hebben vinden wij dat gastouderopvang de ideale combinatie is van kinderopvang en werken. Als gastouder kun je werk en privé perfect combineren EN je helpt de groeiende vraag naar kinderopvang die ouders hebben.

 

Dus wacht niet langer en wordt gastouder! Wij helpen je bij alle stappen om gastouder te worden en zelfs als je nog geen erkend diploma hebt, kun je dit binnen enkele maanden via ons behalen (wij betalen maar liefst 35% van de kosten voor jou). In ons bestand hebben wij vele vraaggezinnen die op zoek zijn naar een gastouder; wij brengen jou en de vraaggezinnen bij elkaar.

 

Nieuwsgierig geworden? Bel ons dan op 043-852 29 12 (of mobiel 06-40 25 44 98) of stuur ons een mailtje op info@villa-nana.nl.

 

Tot snel?!