Groot worden doe je samen!

Wist je dat kinderen die naar een gastouderopvang gaan, sociaal sterker zijn, beter kunnen communiceren, makkelijker keuzes maken en zelfverzekerder zijn?

Door de kleinschaligheid (maximaal 6 kindjes) en flexibiliteit van gastouderopvang kiezen veel ouders voor deze vorm van kinderopvang. Gastouderopvang is gecertificeerde kinderopvang en voldoet aan alle wettelijke eisen. Daardoor kan jouw kind opgroeien in een veilige omgeving en ziet het telkens hetzelfde, vertrouwde gezicht. Jouw kind krijgt alle aandacht, net zoals thuis.

Kwaliteit, openheid en wederzijds vertrouwen zijn hierbij sleutelwoorden. Wij kiezen onze gastouders met zorg uit, toetsen periodiek de kwaliteit & veiligheid van de opvang en bieden regelmatig diverse (online) workshops aan.

Jouw wensen als ouder

Goede communicatie is essentieel voor het vinden van een fijne gastouder. Je wilt als ouder je kind met een gerust gevoel naar de gastouderopvang brengen, toch? Daarom luisteren wij goed naar jouw wensen en ideeën over opvoeden & ontwikkelen. Zoek je een gastouder of een Nanny (gasouder-aan-huis)? Wat vind jij belangrijk in de opvoeding? Welke locatie is ideaal enz.?

Je gaat eerst -zonder enige verplichting- kennismaken met de gastouder(s) en de gastouder vertelt hoe hij/zij werkt. Jullie ideeën en wensen worden op elkaar afgestemd en wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt vastgelegd.

In eerste instantie zul jij als ouder de meeste contacten hebben met je eigen gastouder: elke keer vertelt je gastouder hoe de dag is gegaan, of er bijzonderheden zijn geweest en krijg je tussendoor een foto of berichtje gestuurd. Zo persoonlijk is gastouderopvang. Heerlijk toch?

Gedurende de opvangperiode evalueren wij regelmatig en vragen we om jouw mening. Heb je vragen of wil je advies? Wij staan voor je klaar, op alle gebieden.

Villa Nana voor jou

Onze kracht is onze uitstekende service, vakkennis en betrokkenheid. Dat durven we toch echt wel hardop uit te spreken! Wij zijn er voor jou en regelen alle formaliteiten. We helpen je zoeken (we bemiddelen) naar een gastouder die voldoet aan jouw wensen en daarvoor betaal je helemaal niets. Geen inschrijvingskosten, administratiekosten, bemiddelingskosten… niks noppes nada. Pas als er een match is met een gastouder en het contract start, betalen jullie maandelijks bureaukosten (aftrekbaar via de Kinderopvangtoeslag). Meer over de kosten lees je hier

Wij hebben de eer om met een top team van gastouders te mogen samenwerken! Door de grote vraag naar gastouderopvang vliegen opvangplekken vaak snel de deur uit. Zoek je een gastouder of wil je weten of een gastouder bij jullie past? Of misschien wil je graag weten wat de kosten zijn?
Schrijf je dan in en wij gaan direct voor je aan de slag!

(oh, hadden we al gezegd dat inschrijven gratis en zonder verplichtingen is?)

We houden van transparantie en duidelijkheid. Daarom krijgen alle ouders een persoonlijk account waarin alle contracten, formulieren en facturen zichtbaar zijn. Eenvoudig en zonder fratsen.

Daarnaast vervullen wij de ‘kassiersfunctie’. Dat betekent dat wij onze gastouders en ouders ontzorgen door alle financiële en contractuele zaken te regelen. Dus geen zorgen: je kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat alles goed geregeld wordt.

Oudercommissie

Omdat wij veel waarde hechten aan jouw mening, hebben we voor ouders de mogelijkheid gecreëerd om een eigen stem te hebben in ons beleid en zo de belangen van de kinderen voorop te stellen. Elke ouder mag -gratis- lid worden van onze oudercommissie. De oudercommissie komt 2-3 keer per jaar samen en bespreekt belangrijke onderwerpen die van belang zijn voor de kwaliteit van onze gastouderopvang.

Leden van de oudercommissie zijn: Nanda Peeters, Jana Stegerhütte en Romy Reimerink.

Lijkt het je leuk om lid te worden? Of wil je meer informatie? Stuur ons een email (info@villa-nana.nl) of bel/whatsapp (06-14 633 643).

Duidelijkheid over de kosten en weten waar je aan toe bent.
Dat is prettig!

De kosten van gastouderopvang bestaan uit 2 delen:

1) het uurtarief van jouw gastouder (x het aantal opvanguren)
2) de maandelijkse bureaukosten van het gastouderbureau

Elke maand ontvang je een gedetailleerde factuur, met daarop 1 totaalbedrag. Dit bedrag wordt door jou aan ons betaald (wij hanteren automatische incasso) en wij zorgen ervoor dat jouw gastouder zijn/haar opvangvergoeding ontvangt.

Wat kost gastouderopvang?

Gastouderopvang Maastricht Limburg Heerlen Sittard Treebeek Geleen Stein Meers Elsloo Meerssen Bunde Beek Horn Landgraaf Schin op Geul Ulestraten Valkenburg Schinveld Margraten Eijsden Gronsveld Cadier en Keer Hoensbroek Nuth Berg en Terblijt Rothem Brunssum Urmond