Elk kind is uniek en heeft zijn persoonlijke talenten.

Wij vinden dat alle kinderen de kans moeten krijgen om op te groeien in een evenwichtige, professionele en fijne gastouderopvang.

De beste zorg voor jouw kind!

Voordelen Gastouderopvang

Elk kind is uniek en heeft zijn persoonlijke talenten. Wij vinden dat alle kinderen de kans moeten krijgen om op te groeien in een evenwichtige, professionele en fijne gastouderopvang. Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen en wat de voordelen van gastouderopvang voor jou en je gezin zijn.

Kwaliteit & Professionaliteit

Iedere gastouder is uniek en geen enkele gastouderopvang is hetzelfde. Door de kleine vorm van kinderopvang kan de gastouder gemakkelijker rekening houden met jouw wensen en die van je kind.

Professionaliteit en kwaliteit zijn hierbij sleutelwoorden en de basis van een goede opvang voor je kind. Wij kiezen onze gastouders met zorg uit. Wij willen namelijk alleen de beste gastouderopvang geven aan je kind; het is immers je kostbaarste bezit en je wilt dat het zich zo optimaal mogelijk kan ontplooien.

Gratis Overstapservice

Als ouder wil je natuurlijk alleen het allerbeste voor je kind! Het kan zijn dat je momenteel al aangesloten bent bij een ander gastouderbureau en ontevreden bent over de services. Of wellicht spreekt onze werkwijze jou meer aan en wil je overstappen. Dat kan!
Wij verzorgen de overstap van jou en (eventueel) je gastouder en overstappen is helemaal gratis. Lees snel verder…

Kosten gastouderopvang

Professionele gastouderopvang van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Dat wil toch elke ouder? Bij Gastouderbureau Villa Nana betaal je een laag basistarief per maand, krijg je 50% korting voor een 2e kind in de opvang en elk volgend kind is zelfs gratis!

Maak kennis met onze professionele en gedreven gastouders!