Gastouder worden? Villa Nana!

Heb jij een passie voor kinderen en wil je graag met kinderen werken?
Wil je je eigen werkdagen, tijden en tarief bepalen?
Wil je werk en gezin kunnen combineren?
Of ben je wellicht al gastouder en wil je werken met een professioneel gastouderbureau?

Kies dan voor Villa Nana!

Psst… aanmelden is helemaal gratis en zonder verplichtingen!

Waarom gastouder worden?


Passie, liefde en affiniteit

Deze drie woorden omschrijven de dingen die onze gastouders allemaal hebben. Elk kind wordt met heel veel liefde opgevangen en de eigenwaarde van het kind staat centraal. Het mag zichzelf zijn en zich ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo.

Doordat onze gastouders grote affiniteit met en kennis over kinderen hebben, kan deze het kind op alle ontwikkelingsgebieden ondersteunen.

Ben je benieuwd wat de voordelen zijn van het werken als gastouder en wat Villa Nana jou kan bieden? Lees dan hier verder.

Excellente service en kwaliteit

Als gastouder wil je je onderscheiden van andere gastouders en kinderen een fijne opvang bieden. Net zoals jij je wilt onderscheiden, willen wij dat ook. Service, kwaliteit, professionaliteit, kennis en persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Daarom selecteren wij onze gastouders met zorg. Wij willen namelijk alleen de beste gastouderopvang geven aan kinderen; het is immers het kostbaarste bezit van ouders en kinderen verdienen het om zich in een veilige omgeving te kunnen ontwikkelen.

Jouw inkomsten

Jouw uurtarief, je werkdagen en werktijden bepaal je helemaal zelf! Je bent als gastouder flexibel en je kunt je werk combineren met je gezin of een andere baan.

Omdat je dit zelf kunt bepalen, is jouw inkomen afhankelijk van een aantal zaken zoals de hoogte van je uurtarief, de kosten die je maakt, de services die je aanbiedt en het aantal kinderen dat je per dag opvangt.

Kwaliteitseisen gastouders


Gastouderopvang = professionele opvang
Gastouderopvang is erkende kinderopvang en daardoor worden er kwaliteitseisen gesteld om de kwaliteit van gastouderopvang hoog te houden. Er worden zowel eisen gesteld aan de gastouders als aan de opvanglocatie.
Als je als gastouder voldoet aan de wettelijke eisen dan ontvang je een officieel registratienummer van het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en mag je starten als gecertificeerd gastouder.

Daarnaast hebben wij als gastouderbureau een aantal aanvullende kwaliteitseisen waarop wij onze gastouders beoordelen. Op deze manier waarborgen wij de allerbeste kwaliteit van de gastouderopvang.