Gastouderbureau Villa Nana is in 2018 opgericht door Ramon en Nathalie Narings en komt voort uit een echte passie voor kinderen.

Samen hebben Nathalie en Ramon hun (werk)ervaringen en kennis gebundeld en zo is Villa Nana geboren.
Villa Nana staat voor exclusiviteit, professionaliteit en persoonlijk contact, waarbij zowel gezinnen als gastouders alles onder één dak hebben.

Bij alles wat wij doen, staat het welbevinden van onze klanten centraal.

Nathalie

Hi! Ik ben Nathalie (1981) en ben sinds 2006 samen met Ramon. Wij wonen in Maastricht, zijn trotse ouders van onze twee meiden Lynn en Ryana en delen ons huis met onze 3 lieve katten.

Ik heb 10 jaar in de marketingbranche en bankensector gewerkt, onder andere als Office Manager en Adviseur. Mijn passie voor kinderen bleef kriebelen en in 2013 heb ik mijn baan opgezegd om mijn eigen gastouderopvang te starten (Kinderopvang NaNa). Dit run ik nu al jaren succesvol en het is heerlijk om elke dag weer die kleintjes over de vloer te hebben en deel uit te mogen maken van hun ontwikkeling.

Ik merkte dat er ontzettend veel vraag is naar gastouderopvang en dat ouders hulp vragen bij het zoeken naar een fijne gastouder. Met Villa Nana brengen wij ouders en gastouders samen en helpen we kinderen opgroeien in een unieke omgeving.

Nathalie is zowel eigenaar als bemiddelingsmedewerker van Villa Nana

team-raman

Mijn naam is Ramon en ik ben de man van Nathalie. Ik heb een grote liefde voor kinderen en door de gastouderopvang van mijn vrouw ben ik in contact gekomen met dit mooie beroep en niet te vergeten de onvoorwaardelijke liefde van alle gastkinderen.

Elke dag als ik terug kom van mijn werk – ik werk inmiddels ruim 12 jaar in de bankensector als adviseur – staan er weer 5 lieve kids op me te wachten om me een knuffel te geven. Hoe mooi is dat?

Samen met Nathalie wilde ik meer betekenen voor gezinnen en gastouders. Ik wil gastouderopvang graag breder op de kaart zetten en gezinnen helpen aan een fijne, professionele en veilige opvang voor hun kostbaarste bezit.

 


Ramon is zowel eigenaar als Office -en Marketing Manager van Villa Nana